Boka hämtning

BOKA HÄMTNING

ÅTERFÖRSÄLJARE


Samla alla era reparationer och garantianspråk hos oss. Se nedan vilka vi är garantiverkstad för. Det går att lägga ner flera märken i samma paket och boka hämtning här bredvid.


BYGGFÖRETAG


Det går jättebra att boka hämtning av era trasiga verktyg. Viktigt att ni finns på plats under dagen när hämtning sker.  


PRIVATPERSON


Har du köpt ett verktyg i en butik och vill skicka in det på reparation/garanspråk? Vi ber dig då att vända dig dit du köpt verktyget så ser de till att ditt verktyg kommer in till verkstaden.

PRISER EXKL MOMS 


Priser: 1-25kg 195:-,
Halvpall/helpall 495:-/795:-

Övervikt eller bommad upphämtning debiteras.


Vid Dewalt garantianspåk debiteras ingen frakt. Glöm inte att skicka med giltig fakturakopia/kvitto vid garantianspråk. Frakthandlingar mailas till den e-post du uppger vid hämtning. 


GARANTIVERKSTAD

Vi är auktoriserad garantiverkstad för över 25 märken. Det bästa sättet att få ditt verktyg att hålla är att serva det hos en auktoriserad verkstad. Vi använder oss av godkänd verkstadsutrustning och har alla specialverktyg som behövs för att serva dessa maskiner. 

Det är Viktigt när du skickar in din maskin på garantianspråk att giltigt kvitto/faktura finns bifogat med maskinen. Finns inte giltigt kvitto med kommer maskinen att skrivas in som vanlig reparation. Se nedan vilka märken vi är garantiverkstad för. 

E
Essve


F
Fein
Fischer

H
Hikoki

I
Ingersoll-Rand

R
Ryobi
Rodcraft

S
Stanley
Stahlwille (Fullpartner)
Serenco
Stihl

T
Tjep


W
Würth

Ja (inköpsbevis måste skickas med)
Nej
 
 
 
 
 
 
 
Paket
Halvpall
Helpall
 
 
 
 
 
 
 

Fyll gärna i en serviceblankett för enklare hantering vid inskrivning.