Processer

Du kan välja att lämna in ditt verktyg på:

 

Allmän service - Vi felsöker och går igenon maskinen. Överstiger reparationskostnaden 70% av nyvärde kontaktar vi dig för ett ok innan vi fortsätter

 

Kostnadsförslag - Vi felsöker och går igenom hela maskinen. Vi kontaktar dig för ett kostnadsförslag innan vi fortsätter. Felsökningsavgift om 350:- exkl. moms / 500:- exkl. moms tas ut om du inte godkänner kostnadsförslaget och vill avbryta reparationen. Detta gäller även kostnadsförslag vid nekat garantianspråk. 

 

Punktreparation - Du vet vad som är fel på maskinen och vi rättar endast till detta, tex lager, kol, kabel. Vi går inte igenom hela maskinen och ansvarar inte för ej bytta delar om senare service behövs. OBS. Ser vi att kabeln är skadad byter vi alltid av säkerhetskäl ut den även om maskinen lämnats in för annat fel. 

 

Snabbservice - Du har bråttom och behöver din trasiga maskin omgående. En av våra tekniker felsöker direkt, du tar en kaffe/te i vår fikahörna, och du får din maskin lagad under tiden. OBS. Vi kan inte garantera att maskin blir klar samma dag. Det beror på om reservdelar finns hemma, vilket vi vet efter felsökningen. Snabbservicekostnad 300:- exkl.moms.

Mekina AB  | Org.nr: 556916-2976  | Industrivägen 12, 171 48 Solna  | Telefon: 08 277 780